Tisdag

Woohooo, äntligen Juli 🙂 Jag vet inte vad ni tänker på när det är JULI men jag tänker enbart ledighet, sol och värme. Just nu är de ju inte precis så här i Skåneland, det är faktiskt inte mer än 12-15 plus, det regnar stup i kvarten och blåser. Det liknar mer höstväder än sommarväder. Man blir inte riktigt peppad på att gå ut, sola, vara på stranden, äta en glas m.m Jag har ju INTE semester, så jag kan ju inte njuta utav någon ledighet precis, jobbar hela tiden och försöker verkligen få ihop allting tills King fyller 3!! 😀 Det är om 3 veckor och då blir de kalas med god mat och hans vänner såklart.

I helgen så har simrishamns BK haft agility och rallylydnadstävlingar och trotts det hemska vädret så gick de riktigt bra. Fast de öste ner HELA dagen så var alla glada och väldigt possitiva och tyckte vi hade det välorganiserat och proffsigt. ROLIGT för oss som funktionärer som jobbat rumporna av oss dem senste veckorna/månaderna för att det skulle gå ihop 🙂 Träffade Anakins halvsyster(samma pappa) och dem debuterade i rallylydnadsklassen och det gick galant, 98p och en 4:de placering! Grattis Sandra och Nova!

IMAG6027

IMAG6053

IMAG6055

IMAG6059

IMAG6060

IMAG6068

IMAG6082

IMAG6083

IMAG6091

IMAG6096

IMAG6105

Annonser

Om libanonstof

Hej! Jag heter Louise och är 25år gammal och bor i Simrishamn med mina 3 hundar. I denhär bloggen kommer jag skriva om hundträning, tävling, gym och hästliv. Även lite annat som musik och fotografi :) Contact:Tertuu@hotmail.com
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s