Hundlördag

Weii vad vi tränar 🙂 idag har vi iallafall kört ut till bruks för att träna rallylydnad. King är som vanligt, men vi kämpar på! SKAM den som ger sig. Anakin är en liten stjäääärna<3 Först gången vi testade på rallylydnad med SKYLTAR. Innan har vi bara kört momenten lite sådär, utan skyltar med andra ord. Han var såå duktig.
Där var några som tränade agility också idag och King blev som vanligt när han ser någon springa på agilityplanen. Galen, haha
Har iallafall väldans eldad tand idag till att träna ÄNNU MER rallylydnad med Anakin, han är ju så himla duktig och lätt.
IMG_1411

IMG_1413

IMG_1409

Dott hade ”rymt” ifrån hennes nya terrarie idag också. Hela lägenheten var kollad och verkligen ”jag har letat överallt” så kommer jag och killarna hem så det första jag ser är Dott, haha, hängandes, sovandes i gardinstången haha.
IMG_1416

IMG_1417

Har filmat lite på mig och Anakin så det ska bara redigeras och sen kommer det upp lite senare.

Annonser

Om libanonstof

Hej! Jag heter Louise och är 25år gammal och bor i Simrishamn med mina 3 hundar. I denhär bloggen kommer jag skriva om hundträning, tävling, gym och hästliv. Även lite annat som musik och fotografi :) Contact:Tertuu@hotmail.com
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s