Måndag

Efter jobbet så var det dags för pållar 🙂

Alla 3 åringarna fick sig en liten svängom i ridhuset idag. Det var lite läskigt idag för det har blåst mer än kulingvindar idag och igår! Lite spänt och flås men inga bockisar, iväg springande eller något sånt. Väldigt skönt.

Först ut var Nonni, han har fått vila ifrån ridningen i några veckor. Han var så duktig, pigg och väldigt positiv. Han är väl den som är lättast. En liten vild mustang är han utan att vara vild<3 haha Moa hoppade upp på honom också och skrittade runt och travade något varv på volten. Han fick godkänt 🙂

Sen var de Tritons tur, han är den lilla Kenponnyn alltså. Han mamma är ju barbiehästen så lille Triton kan ju bara bli Kenponnyn då 🙂 Han har haft svårt med balansen men börjar bli enormt duktig nu. Idag så fattade han galopp lugnt och stilla och galopperade så himla stabilt och lugnt.

Sist ut bland bebishästarna var Minna, hon är inne i en växtperiod och har bättre och sämre dagar. SOM VI ALLA HAR! Det blev en snabb, skritt-trav-galopp runda för henne. Hon rör sig så enormt mycket så hon blir trött typ..direkt. Men hon är precis som dem andra väldigt lätt, positiv och snäll.
Alla småhästarna är väldigt lätta och snälla iår. Skönt! 🙂

DSC_0113
Tritons goa mule, alltid pussvänlig<3

Annonser

Om libanonstof

Hej! Jag heter Louise och är 25år gammal och bor i Simrishamn med mina 3 hundar. I denhär bloggen kommer jag skriva om hundträning, tävling, gym och hästliv. Även lite annat som musik och fotografi :) Contact:Tertuu@hotmail.com
Det här inlägget postades i hästar, Louise. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s